Ramme e mbyll sezonin

Fundori amerikan i Bashkimit Griffin Ramme, e ka mbyllur para kohe edicionit.
Griffin lëndoj krahun në ndeshjen ndaj Sigal Prishtinës, dhe nuk mund të vazhdoj pjesën e mbetur të edicionit.
Lajmin për Gazetaolle.com e ka konfrimuar edhe vet menaxheri i prizerenasve Arlind Kaçaniku/Olle