Rama i bashkohet Mavrajt

Pas Mërgim Mavrajt është edhe një futbollist tjetër nga radhët e Kombëtares shqiptare që ka vendosur të vizitoj vendin e shenjtë të myslimaneve, Qaben.

Fjala është për Valdet Ramen i cili është takuar me bashkëlojtarin e tij të Kombëtares, Mërgim Mavraj dhe me hoxhën e njohur nga Shqipëria, Ahmed Kalaja.

 

10455390_940666946027065_6346688276907270037_n

10336744_940666742693752_2184586746906073606_n