Qëndrim Sejdu flet për të ardhmen e tij te Drita

cpirra

Ai së fundmi ka qenë pjesë e Dritës së Gjilani ku më këtë skuadër shpëtojë në ndeshjen e barazhi.

Sejdiu thotë se ka biseduar me Dritën dhe tash pritet të vendoset.

cpirra

“Kam biseduar me Dritën dhe ia kam treguar kushtet. Ata kanë mbetur të më tregojnë. E kam bërë këtë pasi kam kaluar mirë te Drita dhe janë tregua shumë korrekt me mua”, ka thënë Sejdiu për GazetaOlle.com.

cpirra 2

Sejdiu thotë do të shikojë në ditët në vijim përgjigjen dhe pastaj do të vendos. /olle/

Sejdiu