Puthje nga Firence (FOTO)

Mbrojtësi i Real Madrid, Sergio Ramos ka mbetur gojëhapur nga qyteti i Firences dhe rajoni i Toskanës në Itali.

Ai ka publikuar në ‘Instagram’ disa foto ku shfaqet shumë i lumtur përkrah të fejuarës së tij Pilar Rubio në një “arratisje” shumë romantike nëpër qytetin e “Rilindjes Evropiane”. Që të dy e përkufizojnë Firencen si një “qytet magjik”.

ramos Rama