Pushon Superliga

Ndeshjet e javës 20 të Raiffeisen Superligës nuk do të zhvillohen në fundjavë. Shkak për këtë janë bërë ndeshjet e Përfaqësueseve.

Kështu, Superliga do të pushojë për 10 ditë, për t’u rikthyer mesjavën e ardhshme.

E njëjta gjë nuk ndodh edhe me Ligën e Parë dhe të Dytë, ndeshjet e të cilave luhen gjatë kësaj fundjave. (Gazeta Olle)