Puka: Krenar që jam pjesë e Kosovës

Jozef Puka, portieri i Wintherthurit në Zvicër, ishte ndër futbollistët e shumë që iu dha mundësia në dy miqësoret e fundit të debutonin te Kosovës.

“Jam i lumtur që më ka thirrur Kosova, jam krenar. Ishte hera e parë dhe sigurisht që na nevojitet më shumë kohë që të jemi bashkë.”

Marrëdhënia me Visar Bekajn: “Është djalë shumë i mirë, më ka pritur mirë dhe më ka ndihmuar shumë.”

E ardhmja: “Jam ende i ri, jam i kënaqur tek Winerthuri, për momentin nuk kam plan që të ndërroj ekipin. Aty ku jam, jam shumë mirë.”

Mezani rikthehet në pankinë, ish-trajneri i Gjilanit me skuadër të re

Xhaka: Dashtë Zoti që në Kampionatin e ardhshëm Botëror të jenë edhe Kosova e Shqipëria