Prishtina – Trepça, s’ka kushte për lojë

Fusha e stadiumit të qytetit është e mbuluar me trashësi të theksuar të dëborës dhe nuk ekzistojnë as kushtet minimale për zhvillimin e ndeshjes, shkruan faqja e FC Prishtinës në facebbok.

Megjithatë, klubi është në pritje të vendimit zyrtar të organeve gjegjëse të shtyrjes apo jo të javës XVIII, sidomos duke e paraparë në parashikimin e motit për ditën e nesërme kur pritet vazhdimi i mëtutjeshëm i të reshurave.

Federata ende nuk ka dalë me ndonjë vendim për mundësinë e shtyrjes së ndeshjeve. (Gazeta Olle)