Prishtina përjashtohet nga “ENBL” për arsye financiare

KB Sigal Prishtina është  përjashtuar Liga ENBL, për shkak të obligimeve të papërfunduara financiare.

ENBL-ja ka bërë të ditur njoftimin gjatë ditës së premte.

ENBL-ja ka shkruar se e falënderon KB Sigal Prishtinën për pjesëmarrjen në edicionin 2022/23, megjithatë, për shkak të kontributeve financiare të pazgjidhura dhe të papërfunduara, përfshirë edhe borxhin nga sezoni i kaluar, nuk e ka të mundur vazhdimin e bashkëpunimit.

“Integriteti, vazhdimësia dhe parashikueshmëria janë pjesët kryesore të garës ndërkombëtare – ENBL-ja do ta sigurojë atë. Prioritet është gjendja e ekipit zëvendësues sa më shpejtë që është e mundur”, thuhet në njoftim.

Trepça ’89 e shokon Suharekën në udhëtim, derbi i javës i takon ‘Minatorëve’

Orari dhe ndeshjet e javës së dytë të Superligës në basketboll