Prishtina nuk e ka mbyllur me transferime

Klubi më i madh në vend e ka marrë shumë seriozisht sezonin e ardhshëm.

Kryesinë e klubit nuk dëshiron ta zë dhe një vit pa trofeun më të çmuar.

Pas afrimit të emrave të mëdhenj si Armend Dallku, Debatik Curri e Ahmet Januzi, klubi bardhë e kaltër deri më tani ka ofruarkatër lojtarë.

dallku 1

Bëhet fjalë për Liridon Fetahajn, Përparim Osmanin, Diar Miftarjan dhe Ergyn Ahmetin.

Ergyn-Ahmeti-9qershor2017

Por klubi bardhë e kaltër nuk do të ndalet me kaq.

fetahaj

Sipas asaj që shkruan klubi kryeqytetas nuk do të ndalet me kaq dhe do të kërkojë përforcime të reja. /olle/

prishtina 1