Prishtina me tifozë special

Skuadra e Sigal Prishtinës, tashmë i janë shtuar edhe dy tifozë tejet special. Bëhet fjalë për Frans dhe Roza, të cilët vijnë nga Holanda, dhe janë tifozë të zjarrtë të kryeqytetasve.

Këta të fundit kanë përcjellur çdo ndeshje të ‘bardhekaltërtve’  të cilët i kanë zhvilluar në shtëpi duke i dhënë përkrahje prishtinasve.

 

11209714_984566841554400_4799084190871278560_n

 

11150885_984566894887728_6474649630832227728_n

 

10458523_984566794887738_8876258107154290407_n