Prishtina kërkon sponzorë! (FOTO)

Klubi i Prishtinës është duke vazhduar që të kërkojë kompani manaxhuese për marketingun e skuadrës, që në vitet e fundit ka qenë për të ardhur keq.

Prishtina u bënë ofertë kompanive që të vijnë dhe të menahxojnë me të drejtat televizive, radio e internet. Po ashtu për menaxhimin e marketingut dhe hapsirave të Stadiumit.

Po ashtu klubi më i madh në vend kërkon nga këto kompani gjetjen dhe menaxhimin e sponzorëve dhe parterëve.

prishtinaa