Presidenti i Skënderbeut i hap thasët, kjo është premio për kalimin e Dinamo Zagrebit

Futbollistët  Skënderbeut janë ndër më të paguarit në Superiore, por përveç pagave ecuria e mirë në Europa League është shpërblyer edhe me premio.

Kalimi i Kairat Almatit dhe i Mlada Boleslava ka bërë që ekipit ti shpërndahen 100 mijë euro premio, nga 50 për secilin tur.

Tashmë që luhet për të kaluar në grupet e Europa League premioja është më madhe, dyfish, pra 100 mijë euro sikurse shkruan Sport Ekspres.