Presidenti Ademi takohet me përfaqësuesit e KFOR-it italian

Presidenti Agim Ademi ka pritur sot përfaqësuesit e KFOR-it italian, Santiano Ballato (OR-4), Morena Cavalla (OR-4) dhe Federico D Addesa (OR-4), të cilët përcjellën mesazhet dhe qëllimet e kryeshefit të tyre, Domenico Cucci (OR-7).

Kreu i FFK-së ka shprehur kënaqësinë e tij për mundësinë e bashkëpunimit të mëtejshëm me KFOR-in italian në të ardhmen, teksa e ka vlerësuar këtë si mundësi të mirë për të dyja palët për t’i kontribuuar komunitetit. Bashkëpunimi ndërmjet FFK-së dhe KFOR-it do të sjellë mundësi të promovimit të aktiviteteve të përbashkëta në vendin tonë. Në fund të takimit presidenti Ademi i ka nderuar mysafirët me dhurata simbolike.

Flasin statistikat, trajneri i Xhakës në podiumin e trajnerëve e më të mirë në Gjermani

KOK-u mban modul online për trajnerë, tematik ishte shëndeti mendor dhe përgatitja në sport