Premtimi i Haxhi Krasniqit për popullin shqiptar

Haxhi Krasniqi në konferencën e fundit në Prishtinë, të mbajtur në dhjetor të vitit të kaluar, kishte deklaruar se titullin kampion do ta sjell për të gjithë shqiptarët.

“Do të mundohem të japë gjithçka dhe titullin e parë kampion ta sjelli në Kosovë. Dua t’i shpërblejë shqiptarët me titull”, kishte thënë Krasniqi. (Gazeta Olle)