Prej 2 deri më 9 korrik në Gjakovë mbahet kampi tradicional

Prej 2 deri më 9 korrik në Gjakovë mbahet kampi tradicional për hendbollistë të rinj.

Marrin pjesë rreth 100 hendbollistë e hendbolliste të klubeve të ndryshme të vendit. Bëhet fjalë për një organizim tradicional dhe shumë efektiv.

Hendbollistet dhe hendbollistët pjesëmarrës në kamp do të jenë të grupmoshës U16. Pas garës së suksesshme në Ligat e Pionierëve, hendbollistët e rinj i pret një javë me stërvitje intensive, ku do të marrin shumë informata të vlefshme për karrierën e mëtejme.

Manaj rikthehet përsëri në Serie A, pas përfundimit të aventurës me Spezian

Erjon Kastrati dhe Ylli përfundimisht ndajnë rrugët