Preferenca e Guardiolës për president të Barcelonës

Pep Guardiola ka treguar se cilin kandidat e përkrah për president të Barcelonës.

Pep Guardiola, trajneri i Bayern Munichut, edhe publikisht e mbështetë kandidaturën e Joan Laporta për president të Barcelonës.

Strategu spanjoll ka arsyeje të forta pse është me Laportan, e jo me kandidatë e tjerë si: Josep Maria Bartomeun, Jordi Majo dhe Augusto Benedito

“Të gjithë kandidatët aspirojnë se janë të mira, por unë nuk mund ta fsheh lidhjet e mia personale me Joan Laportan. Ai ishte njeriu që më dha një shans të jem trajner në Barça.”, ka thënë Guardiola.