“Praktiko mundje – respekto traditën”, nis projekti për masivizimin e sportit të mundjes

“Paktiko mundje – respekto tranditën” me këtë moto, Federata e Mundjes e Kosovës, ka nisur projektin në shkolla, me qëllim të masivizimit të këtij sporti në vendin tonë.
Projekti që mbështetet nga MKRS, nisi në Han të Elezit, ku morën pjesë qindra fëmijë të shkollave fillore, ndërsa do të vazhdojë edhe në qytete të tjera.
Mundësat e klubeve ne fjalë pas prezentimit disa ditor në shkollat e Hanit të Elezit, sot performuan para qindra nxënëve të shkollave fillore te kësaj komune.
Ne fazen e pare projekti do implemntohet ne qytete ku ekzistojnë klube të mundjes, ndërsa faza e dytë do të implementohet edhe ne qytete ku nuk ekzistojnë klube të mundjes.
FMK falënderon Drejtorinë e Arsimit në Han te Elezit për bashkëpunim dhe MKRS- në për mbështetje financiare të këtij projekti. /Gazeta Olle/

Duka: Në futboll surprizat janë të zakonshme, nuk do të ishte çudi nëse Shqipëria kalon grupin

Donjeta Sadiku vetëm dy fitore larg kualifikimit në Lojërat Olimpike Paris 2024.