Pogba i kushton Cityt 220 milionë euro

Manchester City mund të mos bëjë ofertë për Paul Pogba pasi që pasi që shpenzimet e tyre mund të arrijnë deri në 220 milionë euro për këtë lojtar.

‘Qytetarët’ ishin ndër klubet më të interesuara për të ofruar diamantin francez, me një ofertë prej 80 milionë eurosh.

Një shkrim nga gazeta Star të dielën thotë se shpenzimet totale mund tëkalojnë parashikimet e këtij operacioni.

Sipas botimit shuma e taksës së transferimit, pagat dhe shpërblimet mbi disa vite, shpenzimet e përgjithshme do të shkojnë rreth 220 milionë euro.