Po ‘nxehet’! (FOTO)

Me temperaturat që janë rritur ndjeshëm dhe kampionatet kryesorë që po përfundojnë, duhet pak plazh.

Këtë gjë na mëson edhe modelja Devin Brugman, ndër më të kërkuarat në botë nga revistat e modës, por edhe mediat sportive.

de] deb devi