Plisat bëhen gati për Shqipëri

Plisat bëhen gati për Shqipëri

Tifozët nga Prishtina, ‘Pliast’, tashmë janë duke i bërë përgatitjet e fundit për ndeshjen Shqipëri-Armeni, e cila zhivllohet me 29 mars, në stadiumin ‘Elbasan Arena’.

Plisat kanë shfrytëzuar faqën e tyre zytare në ‘Facebook’, për të njoftuar se tashmë janë paijsur me bileta dhe do të udhëtojnë në mënyrë të organizuar për ndeshjen Shqipëri-Armeni. (Gazetaolle.com)