Pjesa e parë: Peja po e mund edhe Teodon

Ka përfunduar pjesa e parë e ndeshjes mes Teodos së Tivatit dhe Pejës. Skuadra kosovare po e shfaq formën e  mirë edhe në këtë takim, pasi në pushim ka shkuar me epërsinë e tetë pikëve, 41:49.

Ndeshja po luhet në Tivat dhe ka filluar në ora 18:00.

Peja deri tani ka pësuar vetëm një hummbje në Ligën Ballkanike. /Olle/