Përzgjedhësi amerikan i Kosovës flet për dy ndeshjet e para

Chris Dial e ka nisur shumë mirë me Kosovën. Ai në dy ndeshjet e para edhe pse kundër dy përfaqësueseve modeste si Gjilbratari dhe Monako, arriti të fitojë me njomakët e Kosovës. Majde Kosova fitoj me rezultate bindëse. Përzgjedhësi Dial foli për Gazetaoll.com për dy ndeshjet e para.

“Ne ishim konkurrues edhe sot. U përkushtuam shumë dhe luajtëm me energji të lartë. Nëse luajmë në këtë mënyrë, ne do të jemi në rregull. Çdo ndeshje nga tani do të jetë më e vështirë”, tha përzgjedhësi i Kosovës U-16, Chris Dial për Gazetaolle.com.