Përqeshin serbët: Shqiptarët e Kosovës përdorin thikat mes veti

Mediave serbe nuk iu ik as incidenti i dy grupeve të tifozëve, Plisat dhe Torcida, të cilat u përleshën në  Elbasan, para ndeshjes Shqipëri – Armeni.

‘Vesti-online.com’, kishte vënë për titull: “Shqiptarët përdorën thikat mes veti”.

Ata publikojnë edhe videon e rrahjes.