Përparim Rama tregon arsyen pse festoi me KV Dritën

Pasi u kritikua në asamblenë komunale që kishte festuar me ekipin e vajzave në volejboll “Drita” nga Gjilani, ka reaguar Përparim Rama.

Kryetari i Prishtinës Rama është arsyetuar se ekipi nga Gjilani atë ditë nuk ishte duke luajtur kundër ekipit të Prishtinës dhe se ishte pjesë e festës pasi “i ka dajtë në Gjilan”.

” Nuk ka luajtur Prishtina, dhe unë si kryetar i kryeqytetit të Kosovës i gëzohem këtij suksei, por normalisht mund të gëzohem sepse dajtë i kam nga Gjilani “

Sistemi VAR nuk ka ndalur pakënaqësitë ndaj gjyqtarëve, Tahir Batatina dhe Arsim Thaqi meraklinjtë më të mëdhenjë të ankesave

Florent Ramadani i Shkëndijës merr ftesë nga Kanatllarovski te Maqedonia U21