Përmbahuni: Ky është dueli Cristina-Fanny!

Dy mikeshat e ngushta, Cristina Buccino dhe Fanny Neguesha, janë kapur nga paparacët teksa po pushonin në një ishull.

Edhe pse në fotografi duken të pandara, sigurisht që përmasat e tyre e krijojnë një duel në distancë, që rrjedhimisht parashtron pyetjen: Cila është më e mirë? /Gazeta Olle

1

2