Përfaqësuesja e Kosovës për femra ka publikuar listen për ndeshjen e shtatorit

Përfaqësuesja e Kosovës për femra ka publikuar listën e futbollisteve për ndeshjen e shtatorit.

Kosova do të përballet me Bullgarinë në kuadër të UEFA Women’s Nations League, me 26 shtator me fillim nga ora 17:00, në Stadion Lokomotiv Plovdiv.

Dardanet gjenden në grupin C5, bashkë me Bullgarinë dhe Maqedoninë e Veriut, kurse kjo ndeshje do të jetë e para në këto kualifikuese, shkruan Gazeta OLLE.

Përzgjedhja e Kosovës Anneli Andersen do të ketë në dispozicion për këtë grumbullim 23 futbolliste, ku prej tyre 10-të luajnë në ekipe shqiptare ndërsa të tjerat në shtetet e jashtme.

Rrahman Haradini president i ri i FC Prishtina

Zyrtare: Montella merr drejtimin e Turqisë