Përfaqësuesja e Kosovës në Karate do të marr pjesë në Kupën Botërore dhe Ligën e të rinjve të botës

Përfaqësuesja e Kosovës ne Karate ka arritur në Stamboll te Turqisë, ku do te marrin pjesë në Kupën Botërore dhe Ligen e te rinjve te botes qe do te mbahet nga 17 shtator deri 19 shtator 2021.

Edhe kosovarët në mesin e 799 garuesve te botes dhe do te përfaqësohen me gjithsejtë 40 garues, në Ligën e të rinjve të botës WKF dhe në Kupën botërore.

Ekspeditës kosovare i prin sekretari i përgjithshëm Nazmi Gashi, dy gjyqtarë Ardian Muhadri, licencë botërore, Astrit Ndrecaj licencë evropiane, përzgjedhësit Ylber Syla, Leutrim Pepaj dhe shumë trajner te klubeve kosovare qe po marrin pjese me mjete vetanake.

Listës se trajnerëve te akredituar ia shtuan edhe edhe dy trajner Fatmir Sopi dhe Bajram Bajrami.

Pritet qe ekspeditës te u bashkëngjitet edhe kryetari i Federate se Karatesë e Kosovës Ismet Krasniqi.

Tifozët do të lejohen në ndeshjet e basketbollit në numër të limituar

Sarri flet për të ardhmen e Muriqit: Duam që të qëndroj me ne