Për çka po “lufton” Terry?

John Terry ka deklaruar e është duke ‘luftuar’ për të ardhmen e Chelseat. Ai thotë se po e jep maksimumin, në mënyrë që skuadra e Jose Mourinhos, të ketë një të ardhme të mirë në vitet e ardhshme.

“Trajneri Mourinho erdhi tek unë, më uli dhe ma bëri të çartë se duhet të punojë shumë për të pasur edhe shumë vjet me Chelsean, prandaj unë duhet të luftojë për vend, si gjithë të tjerët. Duhet të luftojë për të ardhmen timë, të familjes dhe dua të japë gjithçka”, deklaroi Terry.