Pennant pushime dhe selfie me Alice (FOTO)

Lojtar i Wigan pret rinovimin e kontratës me klubin, ndërsa ka filluar pushimet.

Jermaine është duke pushuar në Spanjë me të dashurën Alice Goodwin e tij që është shumë e bukur dhe ka një trup të mrekullueshëm.

penannt 2

 

penannt 3

 

pennan 4

 

pennt 2

 

penannt 5