Peja tregon dhëmbët, mbyllet pjesa e parë

Edhe pse çerekun e parë e mbyll me disavantazh prej shtatë pikësh 22:15, Peja u kthye në çerekun e dytë dukë shënuar 30 pikë dhe duke shkuar në pushim me rezultat 45:33.

Drilon Hajrizi dhe Fisnik Rugova treguan formë të mirë në këtë çerek.