Peja liron Rugovën për dy ndeshjet e fundit

Klubi i Pejës nuk do të mund të llogaritë në shërbimet e Fisnik Rugovës, në dy ndeshjet e fundit për vitin 2015.

Kjo për shkak  se Rugova është i sëmurë, andaj Peja ka vendosur për ta liruar atë për këto dy ndeshje.

Në këtë mënyrë, Rugova do t’i mungojë Pejës në ndeshjen kampionale ndaj Trepçës si dhe në atë të Kupës. /Olle