Peja e sigurt edhe në çerekun e tretë

Peja ka lujtuar mirë edhe në çerekun e tretë duke e thelluar epërsinë në 22 pikë, (63:41) tre minuta pa përfunduar pjesa e tretë. Ajo çfarë bie në sy është animi korrekt i të dy tifozërive ‘Xhebrailat’ dhe ‘Shqiponjat’. Ky çerek në fund u mbyll 65:52, pasi Ylli mori një ofenziv të sukseshme drejt koshit pejan.

Çereku pritet të jetë interesant.