Paulihno në Kinë

Mesfushori brazilian Paulinho, që i bëri të gjithë për vete vite më parë me paraqitejet e tij dhe nënshkroi për Tottenhamin mund të ndryshojë mjedisë.

Paulinho ka udhëtuar drejt Kinës por ende nuk dihet nëse ai do të nënshkruajë për Guangzhoun, ku atu do ta gjejë si trajner Felipe Scolari që e kishte trajner te Brazili.

Tjetër opiosion është edhe Shanghai Shenhua.

Paulinho nuk arriti që të tregojë vetën në Evropë.