Pasionet e Anastacias (FOTO)

Anastacia Harris është modele e bukur dhe prezantues angleze nga Portsmouth.

Ajo ka dy pasione përveç punës së saj dhe ato janë garat me kuaj dhe klubi i Manchester United .

anastacia 3

anastacia 4

anastacia

 

anastasia ballina

 

 

 

anastacia 2