Pas shumë polemikave, Shvercerat udhëtojnë në Tetovë

Pas shumë polemikave nga dy klube, dhe dy tifozeritë shqiptare në Maqedoninë e Veriut, tifozët e Shkupit kanë vendosur të udhëtojnë në Tetovë.

Ballistët para se të bëhet lajmërimi i Shvercerave, kanë postuar në rrjetet sociale rreth organizimit të Ballistëve dhe ardhjes së Shvercerave në Marshin Beqiri.

KF Shkëndija ka njoftuar se të gjithë tifozët do të kenë hyrjen në stadium falas.

Një nga klubet më të mëdha në histori të futbollit kosovar, përshëndetet nga Liga e Parë

Tirana shpallet kampione e Shqipërisë