Pas meçit të shekullit, Mayweather argëhohet në klub nate

Boksieri amerikan, Floyd Mayweather njihet si njeri që i përcjell shumë klubet e natës.

Ai nuk i përkushton shumë kohë familjes, të vetmin gjë që ai bën është klubi striptist në Las Vegas.

Madje vetëm pak orë pas fitores së madhe kundër Conor McGregor, 40-vjeçari i ka përshëndetur të gjithë nga “Girl Collection”, klubi ky që ka pronar vetë Mayweatherin.

“Faleminderit për ju dhe vendin e Irlandës, por edhe për të gjithë shtetet që më dhanë mbështetje mua”, ka shkruar Flyod nga klubi.