Pas Gjilanit edhe Feronikeli vepron me fushën (FOTO)

Edhe Feronikeli pas Gjilanit ka bërë të njëjtën gjë me terrenin e fushës.

Prej ditësh ekonomët e Feronikelit, po punojnë në fushën e stadiumit “Rexhep Rexhepi”, në konservimin e saj, e cila brenda dy ditësh pritet të përfundoj.

Ekonomët e Feronikelit, një gjë të tillë e aplikojnë çdo vit në muajin dhjetor, në mënyrë që fillimi i sezonit pranveror në fund të muajt shkurt t`a gjej në kushte ideale fushën ku i luan skuadra ndeshjet si vendas.

Konservimi i fushës ka për qellim, ajrosjen, rigjenerimin e barit dhe nivelizimin e tapetit.

Fotografia e KF FeronikeliFotografia e KF FeronikeliFotografia e KF FeronikeliFotografia e KF FeronikeliFotografia e KF FeronikeliFotografia e KF FeronikeliFotografia e KF FeronikeliFotografia e KF Feronikeli