Pajaziti: Fitoret do të vijnë

Trajneri i Dritës së Gjilanit, Sedat Pajaziti pas ndeshjes tha se lojtarët nga dëshira e madhe për të  fituar po bëjnë edhe gabime.

“Kur luan mysafirë dhe nuk i shfrytëzon rastet mund të penalizohesh. Të them të drejtën e kemi punuar këtë rast, që na ndodhi kur e morëm edhe golin, por dëshira e madhe e lojtarëve për të fituar e bënë edhe këtë. Unë jam i kënauqr me atë që kanë dhënë lojtarët, por janë duke u frikësuar që të fitojnë pasi nuk jemi në pozitë të mire”, pohoi Pajaziti.

Ai tha se lojtarët duhet të besojnë në vetvete dhe fitoret do të vijnë. “Drita nuk është ekip që duhet të zbrapëset. Kur të shënojnë fitore nuk do të ndalemi. Djelmoshat duhet ta fitojnë besimin, pasi janë skuadër e mirë dhe unë kam besim të madh në ta”, përfundoi Pajaziti.

Trajneri i Dritës së Gjilanit, Sedat Pajaziti pas ndeshjes tha se lojtarët nga dëshira e madhe për të  fituar po bëjnë edhe gabime.

“Kur luan mysafirë dhe nuk i shfrytëzon rastet mund të penalizohesh. Të them të drejtën e kemi punuar këtë rast, që na ndodhi kur e morëm edhe golin, por dëshira e madhe e lojtarëve për të fituar e bënë edhe këtë. Unë jam i kënauqr me atë që kanë dhënë lojtarët, por janë duke u frikësuar që të fitojnë pasi nuk jemi në pozitë të mire”, pohoi Pajaziti.

Ai tha se lojtarët duhet të besojnë në vetvete dhe fitoret do të vijnë. “Drita nuk është ekip që duhet të zbrapëset. Kur të shënojnë fitore nuk do të ndalemi. Djelmoshat duhet ta fitojnë besimin, pasi janë skuadër e mirë dhe unë kam besim të madh në ta”, përfundoi Pajaziti.