Orari i plotë i Vala Superligës për edicionin 2017-2018

Superliga kthehet në aksion me 19 gusht.

Në çdo xhiro pritet të ketë një derbi, ndërsa nuk mungojnë as ata lokal.

Prishtina me Dritën e japin javën e parë.

Java e dytë e rezervon ndeshjen Liria – Trepça ‘89, por edhe derbin lokal prishtinas mes Flamurtarit dhe Prishtinës.

Drita dhe Gjilani do të përballen në javën e shtatë, ndërsa kampioni dhe nënkampioni do të luajnë në javën e 10-të.

Për më shumë shikojeni orarin e plotë në 11 xhiro. /olle/

Java 1

Gjilani – Besa

Feronikeli – Vllaznia

Llapi – Drenica

Vellaznimi – Liria

Trepca 89 – Flamurtari

Prishtina – Drita

Java 2

Besa – Drita

Flamurtari – Prishtina

Liria – Trepca 89

Drenica – Vellaznimi

Vllaznia – Llapi

Gjilani – Feronikeli

Java 3

Feronikeli – Besa

Llapi – Gjilani

Vellaznimi – Vllaznia

Trepca 89 – Drenica

Prishtina – Liria

Drita – Flamurtari

Java 4

Besa – Flamurtari

Liria – Drita

Drenica – Prishtina

Vllaznia – Trepca 89

Gjilani – Vellaznimi

Feronikeli – Llapi

Java 5

Llapi – Besa

Vellaznimi – Feronikeli

Trepca 89 – Gjilani

Prishtina – Vllaznia

Drita – Drenica

Flamurtari – Liria

Java 6

Besa – Liria

Drenica – Flamurtari

Vllaznia – Drita

Gjilani – Prishtina

Feronikeli – Trepca 89

Llapi – Vllaznimi

Java 7

Vellaznimi – Besa

Trepca 89 – Llapi

Prishtina – Feronikeli

Drita – Gjilani

Flamurtari – Vllaznia

Liria – Drenica

Java 8

Besa – Drenica

Vllaznia – Liria

Gjilani – Flamurtari

Feronikeli – Drita

Llapi – Prishtina

Vellaznimi – Trepca 89

Java 9

Trepca 89 – Besa

Prishtina – Vellaznimi

Drita – Llapi

Flamurtari – Feronikeli

Liria – Gjilani

Drenica – Vllaznia

Java 10

Besa – Vllaznia

Gjilani – Drenica

Feronikeli – Liria

Llapi – Flamurtari

Vellaznimi – Drita

Trepca 89 – Prishtina

Java 11

Prishtina – Besa

Drita – Trepca 89

Flamurtari – Vellaznimi

Liria – Llapi

Drenica – Feronikeli

Vllaznia – Gjilani