Orari i plotë i Superligës

Superliga përveç dy ndeshjeve të forta në xhiron e parë ku luajnë Prishtina – Feronikeli dhe Gjilani – Drita, nuk do të mungojnë as përballjet e forta në xhirot tjeta.

Ja orari i plotë i Supeligës.

Xhiro 1

Besa – Hajvalia

Kosova V – Llapi

Trepca 89 – Istogu

Prishtina – Feronikeli

Drita – Gjilani

Liria – Drenica

Xhiro 2

Hajvalia – Drenica

Gjilani – Liria

Feronikeli – Drita

Istogu – Prishtina

Llapi – Trepca 89

Besa – Kosova V

 Xhiro 3

Kosova – Hajvalia

Trepca 89 – Besa

Prishtina – Llapi

Drita – Istogu

Liria – Feronikeli

Drenica – Gjilani

 Xhiro 4

Hajvalia – Gjilani

Feronikeli – Drenica

Istogu – Liria

Llapi – Drita

Besa – Prishtina

Kosova v – Trepca 89

 Xhiro 5

Trepca 89 – Hajvalia

Prishtina – Kosova V

Drita – Besa

Liria – Llapi

Drenica – Istogu

Gjilani – Feronikeli

 Xhiro 6

Hajvalia – Feronikeli

Istogu – Gjilani

Llapi – Drenica

Besa – Liria

Kosova V – Drita

Trepca 89 – Prishtina

 Xhiro e 7

Prishtina – Hajvalia

Drita – Trepca 89

Liria – Kosova V

Drenica – Besa

Gjilani – Llapi

Feronikeli – Istogu

 Xhiro 8

Hajvalia – Istogu

Llapi – Feronikeli

Besa – Gjilani

Kosova V – Drenica

Trepca 89 – Liria

Prishtina – Drita

 Xhiro e 9

Drita – Hajvalia

Liria – Prishtina

Drenica – Trepca 89

Gjilani – Kosova V

Feronikeli – Besa

Istogu – Llapi

 Xhiro e 10

Hajvalia – Llapi

Besa – Istogu

Kosova V – Feronikeli

Trepca 89 – Gjilani

Prishtina – Drenica

Drita – Liria

Xhiro 11

Liria – Hajvalia

Drenica – Drita

Gjilani – Prishtina

Feronikeli – Trepca 89

Istogu – Kosova V

Llapi – Besa