Orari i Kosovës në turneun e YDF-së

Nga 9 deri më 12 Prill në Therandë do të zhvillohet turneu i YDF-së në konkurrencën e meshkujve dhe atë të femrave.

Në këtë turne do të marrin pjesë Kosova, Maqedonia e Veriut, Bullgaria, Rumania dhe Turqia në të dyja konkurrencat.

Kosova të shtunën do të përballet me Rumaninë dhe Maqedoninë Veriore, në të dyja konkurrencat. Të dielën do të ndeshen me Bullgarinë, kurse të hënën me Turqinë, kurse turneu përfundon të martën.

Orari

E shtunë (9 Prill)

10:00 Kosova (F) – Rumania (F)

12:00 Kosova (M) – Rumania (M)

14:00 Bullgaria (F) – Turqia (F)

16:00 Bullgaria (M) – Turqia (M)

18:00 Maqedonia V. (F) – Kosova (F)

20:00 Maqedonia V. (M) – Kosova (M)

E diel (10 Prill)

10:00 Turqia (F) – Rumania (F)

12:00 Turqia (M) – Rumania (M)

14:00 Kosova (F) – Bullgaria (F)

16:00 Kosova (M) – Bullgaria (M)

18:00 Maqedonia V. (F) – Turqia (F)

20:00 Maqedonia V. (M) – Turqia (M)

E hënë (11 Prill)

10:00 Rumania (F) – Maqedonia V. (F)

12:00 Rumania (M) – Maqedonia V. (M)

14:00 Kosova (F) – Turqia (F)

16:00 Kosova (M) – Turqia (M)

18:00 Rumania (F) – Bullgaria (F)

20:00 Rumania (M) – Bullgaria (M)

E martë (12 Prill)

10:00 Bullgaria (F) – Maqedonia V. (F)

12:00 Bullgaria (M) – Maqedonia V. (M)

Kreshnik Uka flet para ndeshjes ndaj Gjilanit, komenton edhe formën fantastike që po kalon

U rrah brutalisht në Shkup – ndërron jetë sportisti i njohur