Orari: Gjyqtarë të Superligës në derbin e Ligës së Parë

Gjyqtarë të Superligës janë deleguar në derbin e javës 17 të Ligës së Parë.

Kështu, Hajriz Hajdari me ndihmësit e tij, B.Rama e F.Kiqina do të drejtojnë derbin KEK-u – Liria, që luhet të shtunën.

 

Orari dhe gjyqtarët

 

E shtunë

KEK-u – Liria

H.Hajdari. B.Rama, F.Kiqina

 

Ulpiana – Dukagjini

Sh.Murtezi, A.Sadiku, A.Bucolli

 

Ballkani – Kosova (P)

B.Sejdiu, H.Ademi, B.Berisha

 

Flamurtari – F-Kosova

L.Fejza, A.Peshteri,A.Rexhepi

 

2 Korriku – Gjilani

M.Baliu, B.Selimaj,A.Latifi.

 

R.Sadiku – Deçani

F.Dogani, N.Hysenaj, B.Haradinaj

 

E diel

Vllaznia (P) – Llapi

B.Gashi, M.Berisha, O.Krasniqi

 

E hënë

Lepenci – Rahoveci

E.Jonuzi,A.Jupolli,F.Jashari