Operohet Haxhi Krasniqi

Haxhi Krasniqi ka kryer sot një operim. Ky është lajmi i fundit në mediat gjermane. Boksieri i famshëm kosovar është detyruar të bëjë operacion në buzë pas lëndimit të pësuar në meçin me Brahmer.

Mbi buzën e tij të epërme thuhet se ka një prerje të thellë dhe se për këtë sot ka kryer një operacion plastik, shkruan Indeksonline.

Ka gjasa që buza e poshtme e Krasniqit të jetë më e shtrembër sepse thuhet se prerja është e thellë dhe se nevojitet kohë për tu mbushur.

haxhiaa