Nuk ndahen

Kanë fituar të gjitha trofetë esezonit me Barcel onën, dhe tashmë nuk kishin si ta festoni më mirë nën shoqërinë edhe të bashkëshorteve të tyre.

Busquets dhe Xavi po kalojnë ditë të bukura, edhe pse ndoshta të fundit bashkë pasiXavi do të nis një aventurë të re.

Para fillimit të sezonit të ri në Katar, Xavi është parë në formë të shkëlqyer, i gëzuar dyfish nga fakti që pret një fëmijë me bashkshorten.

 

193567

 

193568