Nuk kanë të ndalur transferimet në basketbollin kosovar, tashmë prezantohet një fundor i huaj

KB Ponte Prizreni ka prezantuar përforcimin e parë për këtë vit.

Skuadra  e Superligës së Kosovës ka prezantuar basketbollistin Keenan Wareen, përcjellë Gazeta Olle.

Wareen, luan në pozitën e fundorit, kurse së fundi luajti në Gjermani në liga ProA në ekipin Hana White Wings.

Më poshtë njoftimi zyrtar i KB Prizrenit.

KEENAN WAREEN fundori më i ri i KB PONTE PRIZRENI !

Pas ardhjes dhe transferimit të lojtarit Wolford ekipi jonë arriti ta gjejë edhe zëvendsuesin e Canada pra Keenan Wareen.

Keenan Wareen i gjatë 1.87cm luan në pozitë fundorit, ndërsa së fundi u paraqitë në Germany në ligën ProA me ekipin HANA WHITE WINGS.

Me Wareen ekipi përmbyll transferimin e lojtarëve të huaj dhe sigurishtë që rosteri përfundimtarë do përbëhet me lojtarët bazë që ishin si vjet si dhe edicionin e kaluar.