Nuk ka rroga për Parmën

Është raportuar se Parma kanë dështuar për të paguar lojtarët e tyre edhe një herë, kështu që skuadra do të takohet për të vendosur seçfarë veprimi duhet të marrin.

Lojtarët i patën dhënë një afat dhe dita e fundit ishte dje për të paguar rrogat e tyre, ose të përballet me një njoftim zyrtar sot .

Tani  Tuttomercatoweb’ raporton se pagat në fakt nuk janë paguar dhe lojtarët do të mbajë një takim për të vendosur se si do të vazhdojnë.

Ka shumë të ngjarë që lojtarët mund të shtyjë edhe për disa ditë më shumë.