Nuk i ndal askush

Federica Nargi dhe Alessandro Matri shihen të shthurur dhe të dashuruar në ujërat e Formenterës.

Çifti Federica Nargi dhe Alessandro Matri, sulmuesi i Milanit e kanë konfirmuar edhe një herë se janë një nga çiftet më të nxehtat.

Matri ka treguar se është shumë i lumtur, pavarësisht se me futboll nuk po ia donë viteve të fundit.

1_43761

 

 

 

 

7_73043