Nuk e dëshiron Unitedin, preferon Arsenalin

Ai ka qenë i përfolur për një largim nga Southampton, ndërsa më seriozët për të marrë shërbimet e tij kanë qenë Arsenal dhe United.

Por siç thuhet vet lojtari ka qartësuar gjërat në nëj deklaratë të tij duke thënë se nuk ka gjasa që të transferohet në Old Trafford.

Pra kjo nënkupton që ai do të kaloi te Gunners, pasi që largimi nga skuadra aktuale pothuajse është punë e kryer.