Nostalgji: Kjo ishte Trepça në vitin 1977/1978

Edhen Trepça kishte gjeneratën e saj të artë në vitet 70-ta dhe 80-ta. Një foto e publikuar në rrjetet sociale, tregon se çfarë lojtarë kishte klubi xehetar në sezonin 1977/1978 të ish-RFJ-së.

Lojtarë si Shasivari, Xhakaj, Fisnik Ademi, Stoliq, Radojeviq etj, veshnin fanellën e klubit mitrovicas, shkruan GazetaOlle.com.

Një foto kjo që sjell nostalgji për krenarinë e Mitrovicë s. Foto është bërë në stadiumin e tashëm ‘Riza Lushta’. /Olle/

trepqa