Nora e bronztë në Kampionatin e Hapur Evropian

Tokyo 2020 Olympics - Judo - Women's 57kg - Gold medal match - Nippon Budokan - Tokyo, Japan - July 26, 2021. Nora Gjakova of Kosovo celebrates after winning gold REUTERS/Sergio Perez

Nora Gjakova ka fituar medaljen e bronztë në Evropianin e Hapur në Prishtinë.

Nora e mposhti francezen Priscilla Gneto.

Lufta u vendos me dënime.

Gneto mori dënimin e tretë dhe kështu Norës i takoi fitorja dhe medalja e bronztë.

Vjen medalja e parë për Kosovën, Dardan Cena fiton medalje të bronztë evropiane

Zyrtare: Florent Hasani transferohet te Rapidi i Bukureshtit